Om oss

Grundare – VESA KOSKELA

Jag upptäckte att min fot hade förändrats efter att jag experimenterade med min uppfinning StretchPower, detta var 2008. Det tog 6 år innan jag hade fått fram en behandlingsmetod som jag kunde testa på försökspersoner med framgång.

Nu har jag lyckats utveckla en behandlingsmetod som kallas PRONATOS och som är unik och mycket effektiv på alla besvär relaterade till att fotvalvet inte fungerar normalt, och att stortån inte fungerar normalt vid gång. Stortån är stel och kommer inte upp vid gång vilket leder till att windlass systemet inte fungerar, d.v.s. fotvalvet som ska dras upp med hjälp av stortåns uppåtböjning fungerar inte. Det har visat sig att samma stelhet även drabbar småtårna som vi kan behandla på samma sätt.

windlass = vinsch, se video nedan

Jag är naprapat och en f.d elitidrottsman, som har boxats i Svenska Landslaget och avslutade min boxningskarriär efter Olympiaden i Los Angeles 1984 med en 5:e placering. Efter Olympiaden började jag utbilda mig till naprapat, då jag kom på idén till StretchPower. Jag har utbildat mig på Idéum, en uppfinnarutbildning. Jag har läst 40p Entreprenörskap på Stockholm universitet och utbildat mig till Innovationsrådgivare och innovationsledare på Mälardalens universitet.

Nu utbildar jag fler naprapater/terapeuter i Pronatos-behandlingen.

Se vad våra patienter sagt om behandlingen med PRONATOS!

PRONATOS blev nominerad till Stockholms Innovationsstipendium 2017 inom kategorin ”Life Sience och Hälsa”.

PRONATOS har blivit beviljad bidrag från Vinnova för vidareutveckling av behandlingsmetoden PRONATOS. Syftet är att utveckla Pronatos, till en innovativ automatiserad behandlingsmetod för patienter med smärttillstånd i fot, ben, knä och höft.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå