Bli licenstagare

Hur ger pronatos ett mervärde för patienter?

Patienter som har haft fotbesvär i många år, ibland i decennier, har blivit hjälpta av behandlingen med Pronatos. Man tror att långvariga besvär inte ska gå att bota eller avhjälpa, men eftersom Pronatos arbetar med en helt ny metod för att återställa fotens funktion, uppnår vi ett mycket bra resultat. Skillnaden mot traditionell behandling, som oftast är fotinlägg, är att vi får foten själv att skapa sitt stöd på det sätt som ursprungligen är avsett. Det är detta stöd vi får att fungera, så att stödet kommer in under gångfasen. Då har vi plötsligt en fot som stöder insidan av foten i rätt tidpunkt och detta påverkar även knä, höft och rygg.

Vår vision för Pronatos

Visionen för Pronatos är att alla våra patienter ska kunna fungera med sina fötter. Alla fötter är olika och har olika förutsättningar, och de ska tas tillvara så att de fungerar optimalt för varje patient. Med smärtfrihet som slutresultat.

Vi söker fler licenstagare som kan hjälpa patienter med Pronatos!

Marknaden för PRONATOS är mycket stor. Vi får många patienter som kommer från hela landet.

 

Vi behöver licenstagare så att patienterna inte behöver åka så långt för behandling. Pronatos är en helt annorlunda metod för att få fötter fungerande och smärtfria, utan inlägg som stör fotens funktion. Pronatos kan vara ett alternativ till operation för svåra fall. De licenstagare som börjar med Pronatos kommer att få hjälp med marknadsföring samt stöd för att snabbt få i gång en lönande och tillfredsställande verksamhet, med mycket nöjda patienter.

 

Vi söker drivna personer med medicinsk bakgrund och legitimering inom ett medicinskt behandlande yrke.

 

Tycker du att PRONATOS låter intressant? Hör av dig via mejl och var med om en revolutionerande metod! 

 

Maila till: vesa@pronatos.com

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå